Vi er nogle stykker der forsøger at få et åbent hus arrangement stablet på benene Søndag d. 10 november, hvor vi tænker at tilbyde interesserede et prøvedyk, en sejltur i ribben, en rundvisning på Bolette og en gennemgang af dykkerudstyr (samt selvfølgelig en masse dykker-historier). Som det ser ud nu, vil prøvedykkene foregå i Vadum svømmehal i tidsrummet 10-16, hvorimens de øvrige aktiviteter vil foregå parallelt.

Formålet med dette arrangement er at få udbredt kendskabet til dykkerklubben og inspirere interesserede til at tage et dykker certifikat i forlængelse med et medlemskab af klubben. Forhåbningen er at finde en god håndfuld friske og kompetente personer, der kan udgøre næste sæsons dykkerkuld. Derfor vil der også blive udarbejdet et efterfølgende uddannelsesforløb og en supplerende uddannelsestur med Bolettel

Markedsføring og reklame for sådan et arrangement er selvfølgelig Alpha Omega, så budskabet SKAL spredes – hvilket jeg håber alle vil bidrage med. Vi er pt. i gang med at få lavet nogle plakater og lignende, som vi vil lægge ud på hjemmesiden til selvprint. Der vil også ligge en stak printede nede i klubhuset, hvis der er problemer med selv at printe. Tanken er, at hvis alle klubbens medlemmer hænger bare en eller to plakater op på deres arbejde, lokale idrætsklub, værtshus eller lignende, vil vi ramme en tilpas bred skarre til at mobilisere et sådan arrangement.

Arrangementet er fortsat på tegnebrættet, så hvis folk har forslag aktiviteter der kan virke motiverende for interesserede eller selv ønsker at byde ind på dagen, er alle MEGET velkommende til at skrive i kommentarfeltet nedenfor. Ingen ideer er for små eller store, og kan lige såvel have karakter af ”husk lige at få styr på det og det” (da det er første gang jeg arrangerer sådanne et arrangement).

På selve dagen vil der selvfølgelig være et vist behov for frivillige til at guide prøvedykkene, sejle ribben, vise rundt på bolette, introducerer til dykkerudstyr, køre til svømmehallen og ellers bare almindelig introducerende snak omkring klubbens generelle aktiviteter og miljø. Det vil derfor under alle omstændigheder være meget værdsat, hvis så mange som muligt kigger forbi på selve dagen og bidrager til ”dykker-atmosfæren” og snakker med de fremmødte om mulighederne for dykning i Nørresundby og hvor fantastisk en dykkerklub vi har.

Hvis I kan hjælpe på dagen eller bare kigger forbi, så tilmeld jer begivenheden her på siden og på facebook begivenheden, så vi har en indikation for opbakningen. Vis begivenheden Facebook event side

 

Kommentarer  

#1 Bjarke Kristensen 13-10-2013 17:05
Det er en rigtig go ide og jeg vil gerne komme og hjælpe det jeg kan. Men skal til 30 års fødselsdag lørdag så jeg kommer i klubben når og hvis jeg er frisk nok til det.
Hilsen Bjarke.
#2 Andreas Kjær 15-10-2013 09:04
Fedt Bjarke, det lyder rigtig godt. Arrangementet bliver kun bedre, desto flere vi er til at byde folk velkommen
#3 Peter Valler 16-10-2013 02:59
Jeg regner også med at komme.
#4 Andreas Kjær 18-10-2013 17:12
Alle opfordres til at invitere alle ens venner og bekendte til facebook begivenheden "Åbent hus i Nørresundby Sportsdykkerklub". Måske dem i inviter ikke selv er interesserede, men måske kender de én der er og sender invitationen videre. En guide til hvordan dette gøres kan downloades her: https://www.dropbox.com/s/3lcgd32wid59c8l/Inviter_til_facebook.pdf

Log ind for at skrive kommentarer